L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Sara Lagunas Fotografa

 

 

Jo sóc la Sara. Visc a Tàrrega amb el meu home, que l’adoro, i els meus dos fills, la Berta i l’Aran, que m’estimo amb bogeria. Sempre m’ha agradat la fotografia, però és des de que van nèixer, que em vaig retrobar amb ella. I quan vaig tenir l’Aran vaig començar a formar-me per perfeccionar la meva tècnica.

Des de que van nèixer els meus fills, me n’adono de que el temps pasa molt ràpid, i que a vegades, amb el tràfec del dia a dia, no li donem atenció a les coses que realment són importants. Les primeres vegades se’ns escapen de les mans, els somriures o el moment tant bonic que estem vivint.

Una forma de conservar aquestes sensacions és en forma de fotografies. Podem retenir els somriures, el carinyo, la diversió… i recuperar-les quan vulguem, encara que passin els anys.

Jo us puc ajudar a guardar aquests instants en una caixeta, i que pogueu gaudir del vostre present quan i on vulgueu. La meva feina m’encanta. M’agrada saber que d’aquí a uns anys mirareu les vostres fotografies i us alegrareu d’haver-me escollit.

M’agraden les fotos on podem guardar sempre aquell moment de joia, aquella mirada d’amor, aquell instant irrepetible. M’agraden les fotografies que ens expliquin alguna cosa, i això és el que intento cada vegada que faig “click”

error: Aqeust contingut està protegit !!