L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Comunions 2017

Aquest any els reportatges de comunió a l’Instant Fotografia seran molt limitats. La meva filla també fa la Primera Comunió, i necessitaré temps pels preparatius.

Us ensenyo algunes fotos de les comunions d’anys anteriors, perquè vegeu què és el que faig. Veureu que m’agraden les fotos molt naturals, espontànies, però a la vegada que expliquen alguna cosa, que deixin entreveure sentiments i sensacions.

 

Si voleu concertar una cita per parlar amb mi i explicar-me que és el que voleu i que espereu del reportatge dels vostres fills, només heu d’enviar-me un mail a sara@instantfotografia.com, o trucar-me al 625 065 524.

Podeu escollir entre realitzar una Pre-comunió, és a dir, unes setmanes abans del gran dia, fer un mini reportatge a l’estudi i una sessió a l’exterior, per poder tenir unes fotos molt especials dels nens amb el vestit de comunió. Podeu aprofitar per fer algunes fotos de família, ja que segurament, i com passa a totes les cases, teniu poquetes fotos de tots. D’aquest reportatge aprofitarem per escollir les imatges que formaran part dels recordatoris.

També tenim l’opció de fotografiar la celebració i cerimònia pròpiament dita. Consisteix en una mini sessió a casa vostra mentre us arreglen, i arriben els convidats, la cerimònia a l’església i mitja hora del convit.

O podem fer ambdues coses. La contractació de tot el paquet té un important descompte.