L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Fer la Primera Comunió és quelcom molt important a la vida dels teus fills. No tan sols pel cantó religiós, que també, sinó perquè es pot considerar que deixa enrere la infantesa per començar una vida pre-adolescent.

S’han de preparar moldes coses: el vestir, els complements, els accessoris… I ells comencen a formar part activa de tots aquests preparatius.

I sí, després del temps que emprem per tenir-ho tot llest, arriba el dia i se’ns acaba en un tancar i obrir d’ulls. És per això pel que la feina del fotògraf és realment molt important. Perquè els records en forma de fotografies siguin el més real, bonic i emotiu que puguin ser.

La meva feina m’encanta. M’agrada saber que d’aquí a uns anys mirareu les vostres fotografies i us alegrareu d’haver-me escollit.

Aquest és un recull d’imatges de les comunions de l’any passat. Des que vaig començar a treballar en això, ja son molts nens els que han passat per davant del meu objectiu per aquestes dates… i espero que aviat siguin molts més.

Si voleu veure amb mes detalls alguns reportatges, podeu clicar als seus noms, o veure el recull en forma de vídeo amb una bonica cançó al final d’aquesta pàgina.

Laia, Oriol, Berta, Alba i Gerard, Ares, Edgar, Meri i Fernando, Joana, Eloi…..