L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

FOTOGRAFIA D’EMBARÀS I NADONS

Embaràs

Aquests són els moments més dolços de la teva vida. I vols passar per ells sense guardar-los? Moltes vegades no ens trobem gaire bé, pensem que no estem guapes, que és una ximpleria fer-se fotos de la panxa. Res més lluny de la realitat. La fotografia d’embaràs dóna moltes satisfaccions. Encara que ens sembli que són 9 mesos molt llargs, passen en un no res. I després, trobem a faltar aquella panxa que ens ha acompanyat durant tant de temps.

QUAN?:

El millor moment per fer les sessions d’embaràs és a partir de la setmana 33, quan encara et sents lleugera, et trobes bé, i la panxeta ja es nota del tot.

A ON?:

Podem fer sessions a l’estudi o a l’exterior. I sola, o en parella, o amb els altres fills… Tot està obert perquè tu em diguis el que et ve de gust i jo intenti ajustar-me al que em demanes. Això si, segur que no oblidaràs mai aquests moments. Podem fer canvis de vestuari, podem combinar estudi i exterior… Imagina el que vulguis i ho farem!

No deixis que passi l’embaràs sense fer-te fotos. Després, quan ja hagi passat tot, no podràs tornar enrere!

NADONS

QUAN?:

Els reportatges de nadons s’han de realitzar abans dels 15 dies de vida. És quan els nens dormen més, i encara adopten les postures de dins la panxa…. Un record dels primers dies, que passen tan de pressa que, si no fos per les fotos, pràcticament no recordes com eren.

COM?:

Aprofitem aquests primers dies que dormen molt, que encara tenen la flexibilitat suficient per adoptar les postures que tenien dins la panxa. I que encara no tenen cap crisi de lactància, ni els hi surten els maleïts granets. Aquestes sessions fotogràfiques de nadons són llargues. I això és així perquè seguim el ritme del bebè. Si té gana, parem. Si no vol dormir, ens esperem. Si el que vol són moixaines de la mama, doncs aturem la sessió perquè tingui en tot moment el que necessiti. És per això que aquests reportatges poden durar de dues a quatre hores. El millor és reservar-se un matí complet (o una tarda) i dedicar-ho en exclusiva a les fotos.

A ON?:

Al meu estudi tindreu tot el necessari del nadó, i també per vosaltres. Passareu una estona agradable que recordareu amb molta estimació quan passin aquests dies.

Sé que són uns dies de trasbals, d’adaptació, que tenim un munt de gent que ens vol venir a veure a casa (a nosaltres i al nou membre de la família), però us puc dir que val la pena l’esforç.

Posa’t en contacte amb mi quan encara estàs embarassada. Així ens assegurarem que tenim una data aproximada reservada per a la teva sessió.

SEGUIMENT EMBARÀS

Fotografia embaras Tarrega-

 

Una bona solució per enregistrat tots els canvis succeïts durant l’embaràs és el reportatge de seguiment.

QUAN?:

Es realitza des del començament de l’embaràs (des de les 12 setmanes aproximadament, quan ens assegurem que tot va bé), i acaba quan neix el bebè.

COM?

Es fan mini-sessions cada mes, la mare sola o combinant fotografies amb el pare i germans si n’hi hagués. Al final es fa un fotomuntatge amb una foto de tots els mini-reportatges, on es fa present el canvi que ha tingut el teu cos durant aquests mesos.
Si es contracta la sessió de nounat, l’última foto és amb el bebè.

A ON?:

Les fotos es fan al meu estudi, per tenir la llum controlada i que el muntatge surti el més acurat possible.

Demana'm informació

T'explicaré tot el que podem fer perque tinguis unes fotos precioses del teu embaràs i del teu nadó

error: Aqeust contingut està protegit !!