Fotografia embaras

Fotografia embaras

Aquests són els moments més dolços de la teva vida. I vols passar per ells sense guardar-los? Moltes vegades no ens trobem gaire bé, pensem que no estem guapes, que és una ximpleria fer-se fotos de la panxa. Res més lluny de la realitat. La fotografia d’embaràs dòna moltes satisfaccions. Encara que ens sembli que són 9 mesos molt llargs, passen en un no res. I després, trobem a faltar aquella panxa que ens ha acompanyat durant tant de temps. Sí, tenim al nostre fillet en braços, però la panxa….

El millor moment per fer les sessions d’embaràs és a partir de la setmana 33, on encara estàs lleugera, et trobes bé, i la panxeta ja es nota del tot. Podem fer sessions a l’estudi o a l’exterior. I sola, o en parella, o amb els altres fills… Tot està obert perquè tu em diguis el que et ve de gust i jo intenti ajustar-me al que em demanes. Això si, segur que no oblidaràs mai aquests moments. Podem fer canvis de vestuari, podem combinar estudi i exterior… Imagina el que vulguis i ho farem!

No deixis que passi l’embaràs sense fer-te fotos. Després, quan ja hagi passat tot, no podràs tornar enrere!

Estos son los momentos más dulces de tu vida. Y quieres pasar por ellos sin conservarlos? Muchas veces no nos encontramos muy bien, pensamos que no estamos guapas, que es una tontería hacerse fotos de la barriga. Nada más lejos de la realidad. La fotografía de embarazo da muchas satisfacciones. Aunque nos parezca que son 9 meses muy largos, pasan en nada. Y después, echamos de menos aquella barriga que nos ha acompañado durante tanto de tiempo. Sí, tenemos a nuestro hijito en brazos, pero la barriga….

El mejor momento para hacer las sesiones de embarazo es a partir de la semana 33, donde todavía estás ligera, te encuentras bien, y la barriguita ya se nota del todo. Podemos hacer sesiones en estudio o en exterior. Y sola, o en pareja, o con los otros hijos… Todo está abierto porque tú me digas el que te apetece y yo intente ajustarme al que me pides. Eso si, seguro que no olvidarás nunca estos momentos. Podemos hacer cambios de vestuario, podemos combinar estudio y exterior… Imagina el que quieras y lo haremos!

No dejes que pase el embarazo sin hacerte fotos. Después, cuando ya haya pasado todo, no podrás volver atrás!