L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

En tota la vida d’una familia, hi han celebracions que marquen unes dates on, d’una manera més íntima o més multitudinaria, ens reunim amb els amics i familiars i gaudim d’uns moments de festa. I aquests moments es mereixen ser recordats i immortalitzats de la millor manera.

CASAMENTS

Casar-se és un dels moments més importants a la vida de d’una parella. És una decisió molt important, que es pren gairebé sempre amb el cor.I quan arriba el dia, tot sòn nervis, per a que tot surti bé, els convidats estiguin a gust, i sobre tot, per a que sigui un dia inoblidable.

I és per aixó pel que la feina del fotògraf és realment molt important. Per que els records en forma de fotografies siguin el més real, bonic i emotiu que puguin ser.

La meva feina m’encanta. M’agrada saber que d’aquí uns anys mirareu les vostres fotografies i us alegrareu d’haver-me escollit. No m’agrada fer-me notar. Tot i això, estareu tranquils i a gust, sabent que jo hi sóc. I m’agrada molt l’alegria i l’emoció que es viu en un dia tant important. No podria fer res millor que viure-ho amb vosaltres! Consulta’m les diferents opciones que tenim per als reportatges (pre-boda, post-boda…)

BATEIG

Podem fer un reportatge previ per poder fer els recordatoris. Normalment aquests reportatges els faig a l’estudi. També puc maquetar-vos els recordatoris, i demanar-los als meus proveïdors.

Us puc acompanyar el dia de la celebració. Una opció és començar a fer fotos a casa vostra, entre us arregleu. Una altra només es la ceremonia, i tambe puc anar al convit a fer algunas fotos de les taules… m’adapto al que vosaltres vulgueu!

COMUNIONS

Fer la Primera Comunió és quelcom molt important a la vida dels teus fills. No tan sols pel cantó religiós, que també, sinó perquè es pot considerar que deixa enrere la infantesa per començar una vida pre-adolescent. S’han de preparar moltes coses: el vestir, els complements, els accessoris… I ells comencen a formar part activa de tots aquests preparatius.

Els reportatges de comunió inclouen sessió a l’estudi i a l’exterior. També us puc fer els recordatoris, i acompanyar-vos el dia de la celebració! No dubteu en demanar-me informació, segur que ho gaudireu!

CASAMENTS

Fotografia casament tarrega

BATEIG

Fotografia bateig tarrega

COMUNIONS

PREPARANT LA TEVA CELEBRACIÓ?

Truca'm i ens posem d'acord!

error: Aqeust contingut està protegit !!