Fotografia nadons

Els reportatges de nadons s’han de realitzar abans dels 15 dies de vida. És quan els nens dormen més, i encara tenen les postures de dins la panxa…. Un record dels primers dies, que passen tan de pressa que, si no fos per les fotos, pràcticament no recordes com eren. Aprofitem aquests primers dies que dormen molt, que encara tenen la flexibilitat suficient per adoptar les postures que tenien dins la panxa. I que encara no tenen cap crisi de lactància, ni els hi surten els maleïts granets.

Aquestes sessions fotogràfiques de nadons són llargues. I això és així perquè seguim el ritme del bebè. Si té gana, parem. Si no vol dormir, ens esperem. Si el que vol són moixaines de la mama, doncs aturem la sessió perquè tingui en tot moment el que necessiti. És per això que aquests reportatges poden durar de dues a quatre hores. El millor és reservar-se un matí complet (o una tarda) i dedicar-ho en exclusiva a les fotos. Al meu estudi tindreu tot el necessari del nadó, i també per vosaltres. Passareu una estona agradable que recordareu amb molta estimació quan passin aquests dies.

Sé que són uns dies de trasbals, d’adaptació, que tenim un munt de gent que ens vol venir a veure a casa (a nosaltres i al nou membre de la família), però us puc dir que val la pena l’esforç.

Posa’t en contacte amb mi quan encara estàs embarassada. Així ens assegurarem que tenim una data aproximada reservada per a la teva sessió.