L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Fotografia infantil

El temps passa tan de pressa, que de seguida els nostres nens, els nostres nadons, ja s’han fet grans. Quan volem adonar-nos, ja van a l’institut i ens demanen diners per sortir amb els amics.
I si, tenim mil fotos fetes amb el mòbil, mogudes, massa fosques o massa clares. Però cap suficient per ensenyar i remirar al cap dels anys. I menys, per posar en un marc o ampliar per la paret.
Fer fotos als nens contractant un professional farà que, si més no, les fotos dels teus fills en el seu primer aniversari, quan fan 5 anys, o simplement perquè sí, les remireu i les recordeu sempre.
Les sessions infantils es poden realitzar al meu estudi, a l’exterior, o ambdues coses. En tot moment el més important és que el nen o nena s’ho passi molt bé. Així les fotos reflectiran el moment especial pel qual passeu, l’alegria de viure que tenen quan són petits, o com són d’entremaliats.

A ON?

Podem fer un reportage a l’exterior. Són una bona manera de retenir els moments més màgics. Escollim un paratge que us agradi, o jo us puc recomanar alguns llocs que conegui i aprofitem per jugar amb la llum, amb els contrallums, amb el paisatge…

Também podem fer fotos a l’estudi. Surten fotos més pausades, més posades, però que poden ser molt divertides. És un bon recurs per nens que encara no caminen, o quan el mal temps no deixa opció a sortir al carrer.

QUAN?:

Quan vulgueu. No hi ha ni minim ni màxim d’edat. Evidentment, no és lo mateix fer fotos a un bebé de dos mesos, que ni tan sols aixeca el cap, que a un nen o nena de 3 anys, amb el que es por interactuar millor. Però sempre podem fer fotos, … perquè no?

 

CAKE SMASH

Fotografia infantil Tarrega

 

Celebra el primer any del teu bebé d’una manera molt divertida! Fotos on els protagonistas són el teu bebé.. i un pastís!!!

RETRAT

Fotografia infantil Tarrega

 

Vols fer un regal a algú? Vols un quadre dels teus fills per penjar a casa? Vols simplement tenir un retrat d’ells?

ESTUDI

Fotografia infantil Tarrega

 

Reportatge complert a l’estudi, que encara que les fotos són més pausades, poden ser súper divertides

EXTERIOR

Fotografia infantil Tarrega

 

Aprofitem els paissatges i la llum de la zona per realitzar unes fotos més espontànies i naturals

HO DEIXARÀS PASSAR?

Truca'm i t'explicaré amb detall tot el que et put oferir

error: Aqeust contingut està protegit !!