L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Fotos de comunió

Fotografia Comunio Tarrega

 

Fer la Primera Comunió és quelcom molt important a la vida dels teus fills. No tan sols pel cantó religiós, que també, sinó perquè es pot considerar que deixa enrere la infantesa per començar una vida pre-adolescent.

S’han de preparar moltes coses: el vestit, els complements, els accessoris, les fotos de comunió … I ells comencen a formar part activa de tots aquests preparatius.

I si, després del temps que emprem per tenir-ho tot llest, arriba el dia i se’ns acaba en un tancar i obrir d’ulls. És per això que la feina del fotògraf és realment molt important. Perquè els records en forma de fotografies siguin el més real, bonic i emotiu que puguin ser.

La meva feina m’encanta!!M’agrada saber que d’aquí a uns anys miraràs les vostres fotografies i t’alegraràs d’haver-me escollit.

 

QUE PODEM FER?

Les fotos per recordar la Primera Comunió les podem fer un temps abans, tan a l’estudi com a l’exterior, o ambdues coses.. Així aprofitarem per fer els recordatoris per lliurar als convidats, per regalar als avis i fins i tot per decorar la taula o la sala on feu el convit.  També podem fer un àlbum, que podeu mostrar als vostres convidats… o no !

Les fotos també les podem fer el mateix dia de la Primera Comunió. En aquest cas, quedem una estona abans i fem algunes fotos relaxades, mentre us vestiu i us arregleu o mentre aneu cap a l’esglèsia. Farem les fotos durant la cerimònia, i després les fotografies amb la família, i algunes al lloc on feu el convit.

I per últim, també les podem fer un cop hagi passat el dia. Ja no patim pel vestit, ni pels complements… Estem més relaxats i les fotos poden er un bon record d’aquests dies!!

Tot seguit tens els diferents tipus de reportatges. Em puc adaptar als vostres desitjos, ja que cada família és diferent i teniu necessitats pròpies. No dubtis en consultar-me qualsevol canvi de les tarifes establertes que vulguis. Segur que arribem a un acord!

REPORTATGE FOTOGRÀFIC D’EXTERIOR

.

 

Els reportatges d’exterior són un clàssic a les pre-comunions. Es poden realitzar tant amb el vestit de comunió com amb roba de carrer, i pot participar tota la família. Escollim un paratge que us agradi, o jo us puc recomanar alguns llocs que conegui. Llavors aprofitem per jugar amb la llum, amb els contrallums, amb el paisatge…Aquests reportatges tenen una durada d’aproximadament una hora i mitja o dues hores (contant desplaçaments).

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC D’ESTUDI

.

 

També podem fer fotos a l’estudi. Són fotos més pausades, més posades, però en les que aprofito per fotografiar tots els detalls dels vestits, fer fotos de família… Si decidiu fer un combinat entre fotos d’estudi i d´exterior, també serveixen per trencar el gel. Així, la sessió d’exterior és més fluida. Tenen una durada d’aproximadament d’una hora o hora i mitja si decidiu fer solament la sessió d’estudi, o de mitja hora si la fem abans de la sessió d’exteriors.

 

COMBINAT ESTUDI I EXTERIOR

També podem combinar el millor dels dos tipus de reportatge. Fem una mini-sessió a l’estudi, per aprofitar la tranquilitat per fotografiar tots els detalls dels vestits i complements, per fer retrats més clàssics… i després sortim a l’exterior a fer les fotografies més naturals i variades.

CERIMÒNIA

Al reportatge senzill es fan les fotos de comunió durant la cerimònia i fotos de grup a l’acabar. Si voleu que vagi a casa vostra abans i al restaurant després, hi ha un petit suplement.

CONDICIONS

.

 

 

  1.  Les fotos de comunió es poden realitzar abans, durant o després del dia de la Primera Comunió. El preu inclou la maquetació dels recordatoris per regalar als familiars i coneguts, si així ho desitjeu, sempre i quan els escolliu del nostre catàleg.
  2.  Per tenir la vostra data confirmada, heu de realitzar el pagament del 20% del reportatge contractat com a paga i senyal. Aquesta no serà reemborsada en cas d’anul.lació sense avís previ de almenys tres dies. La resta del pagament es farà efectiva el dia de la sessió.
  3. Un cop realitzada la sessió, se us facilitaran les claus per entrar a la vostra galeria privada (que podeu compartir amb qui vulgueu i des d’on us les podreu descarregar per tenir-les de seguida. Des d’aquesta galeria també podreu escollir les fotos que voleu a l’àlbum, o les que voleu pels recordatoris.
  4. Els arxius digitals es lliuren en alta qualitat, amb una mida màxima de 15×20. L’arxiu digital en tamany màxim es pot adquirir al seu preu habitual.
  5. Si la comunió és per a dos nens, hi ha un petit suplement , ja que el número de fotos lliurades serà major.
  6.  Si utilitzeu els arxius digitals de les fotografies per imprimir-vos vosaltres còpies, ampliacions, o diferents productes en qualsevol laboratori extern, no s’acceptaran reclamacions per diferències de color, mala qualitat de la impressió o derivats. El més recomanable és que sol.liciteu les vostres còpies i productes a l’Instant Fotografia.
error: Aqeust contingut està protegit !!