L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

consells vestuari sessio fotos

Next Post

Quins consells de vestuari per la sessio de fotos és el que més em demanen les meves clientes quan reserven el seu reportatge. I és que el què posar-se és un dels dubtes més grans que es tenen en aquest moment.

Aquí t’enumero uns consells bàsics que s’han de tenir en consideració.

  • No ús disfresseu. Heu de venir còmodes, i tal com sou. No serveix de res que us mudeu com no ho feu mai. Després, no us reconeixereu quan veieu les fotos.
  • Trieu la roba més bàsica possible. El millor és recòrrer a peces de roba intemporal, sense modes. No volem que d’aquí a uns anys només ens fixem en la roba que portem posada i no en el que sentíem, o com érem.
  • Busca peces de roba còmodes, que no siguin ni massa estretes ni massa amples. El millor que pots escollir és roba de la talla exacta.
  • Millor que la roba sigui de colors llisos, sòlids. Els estampats petits o ratlles fines, poden fer un efecte òptic a les fotos que es diu “moiré”, i no és agradable a la vista. Els estampats grans, o lletres a les samarretes, desvien l’atenció i fan que vosaltres passeu a un segon pla.
  • El fet de vestir-se amb samarreta blanca o negra i texans, tot iguals, no és una bona idea. Millor escollir dos colors bàsics, i potser un complementari, i combineu-ho entre vosaltres.
  • Si teniu cap complement (barret, bufanda, mocadors…) que us faci gràcia lluir, sobretot que estiguin combinats amb la roba que porteu.

T’ensenyo algunes combinacions possibles, perquè veieu a què em refereixo. Si voleu veure mes consells vestuari sessio fotos, seguiu l’enllaç al meu Pinterest

Next Post Share Post :

More Posts