L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Fotografia de bebès

sesio foto nens tarrega

Si haig de respondre a la pregunta: Quines sessions fotogràfiques t’agraden més? potser sense pensar-m’ho gaire respondria que les sessions de fotos de bebès acabats de nèixer. I és que els bebès són la meva debilitat. M’encanta la seva olor, tan caracterísitic, les seves ungles petitones, la seva indefensió total.  sessio fotos bebe tarrega

Jo definiria el meu estil com a natural i atemporal. Si m’escolleixes a mi com la teva fotògrafa per fer el reportatge del teu bebè, tindràs unes fotos que no passaràn mai de moda, sense artificis i sense res que no sigui important. I per mi, el més important de tot és el teu bebè, i els sentiments que ja hi ha entre vosaltres. sessio fotos bebe tarrega

Cada bebè és diferent, i tot estarà adaptat a ell

Quan parlem de fer sessions de fotos de bebès acabats de néixer, nounats, nadons o newborn, com ho vulguis dir, mai podrem saber del cert com anirà la sessió. Cada bebè és diferent, i jo m’adapto a cada un d’ells. El que sempre és igual és que l’ambient a l’estudi és tranquil, relaxat, per poder gaudir de l’experiència igual que amb les fotos que guardareu per sempre.

Quan?

Els reportatges de bebè acabats de néixer els faig, si és possible, abans dels deu dies de vida. És quan els bebès dormen més, i encara poden adoptar les postures de dins la panxa. No tenim encara cap crisi de lactància que faci que se’ns compliqui la sessió de fotos de bebè. A més a més, canvien tan de pressa que, si no fos per les fotos, pràcticament no recordaries com era el teu bebè en néixer.

A on?

Al meu estudi tindreu tot el necessari per al bebè, i també per vosaltres. Des de bolquers i robeta pel protagonista, com cafè i un aperitiu per vosaltres si ho desitgeu. Passareu una estona agradable que recordareu amb molta estimació quan passin aquests dies.  sessio fotos bebe tarrega

Sé que són uns dies de trasbals, d’adaptació, que tenim un munt de gent que ens vol venir a veure a casa (a nosaltres i al nou membre de la família), però us puc dir que val la pena l’esforç.

Si hi hagués cap problema de desplaçament, puc desplaçar-me a casa vostra per un petit suplement a la tarifa. Tot i que no és el més recomanable, ja que a l’estudi tenim les condicions de llum i d’ambient ideals per les sessions de fotos de bebès.

Com?

Aquestes sessions fotogràfiques de nadons són llargues. I això és així perquè seguim el ritme del bebè. Si té gana, parem. Si no vol dormir, ens esperem. Si el que vol són moixaines de la mama, doncs aturem la sessió perquè tingui en tot moment el que necessiti. És per això que aquests reportatges poden durar de dues a quatre hores.

El millor és reservar-se un matí complet (o una tarda) i dedicar-ho en exclusiva a les fotos. Així podreu relaxar-vos si la sessió de fotos de bebè s’allarga i podreu gaudir d’aquest moment tan especial. sessio fotos bebe tarrega

no us preocupeu per la roba, jo a l'estudi tinc tot el necessari

La primera part de la sessió de fotos del bebè la dedico a fer-li fotos a ell o ella, al protagonista del conte! Sempre us dono una sèrie de consells perquè arribeu a l’estudi i pogui posarme el més aviat possible a fotografiar. A partir d’aquí, depèn molt del caràcter del bebè, però normalment fem la sessió de fotos, amb dos, tres o quatre canvis d’escenari i de postures.

fotos newborn tarrega
sesion bebe tarrega

Un cop ja tinc les fotos del bebè, podem començar a fer les fotos amb els germans, si és que n’hi ha. En totes les fotografies prima per sobre de tot la seguretat del bebè, però en aquestes especialment, ja que els germans acostumen a ser petits també, i ells també estan emocionats i nerviosos per l’arribada del nou membre de la família. Cal ser molt curosos, però aquestes són les fotos que acostumen a agradar més als pares!

La seguretat del bebè és el més important per mi

I per últim, quan potser el bebè ja està despert, més neguitós, o simplement per acabar, fem les fotos amb els pares. No per ser les últimes són les menys importants, heu de tenir-ho en compte. Aquestes fotos són com un tresor que voldreu conservar, i segurament, mostrar en un lloc privilegiat de casa vostra!

Demana'm informació

T'explicaré tot el que podem fer perque tinguis unes fotos precioses del teu bebè.

quan haig de reservar?

Moltes de les sessions de fotos de bebès acabats de néixer es reserven en un paquet de sessió d’embaràs i de bebè. Si és el teu cas, evidentment s’ha de reservar abans de la setmana 30 d’embaràs. Però si tu no vols fotos d’embaràs (n’estàs segura? Abans de decidir-te, mira la informació de les sessions d’embaràs que t’ofereixo), m’has de reservar la sessió ABANS del naixement del bebè.

reserva durant el teu embaràs.

El motiu d’això és perquè normalment tinc l’agenda bastant plena, i d’aquesta manera m’asseguro tenir lloc per fer-vos la vostra sessió dins el termini òptim.

sesio foto nens tarrega

Demana'm informació

T'explicaré tot el que podem fer perque tinguis unes fotos precioses del teu bebè.

Demana'm informació

T'explicaré tot el que podem fer perque tinguis unes fotos precioses del teu bebè.