L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

fotografia embaràs a tàrrega

foto embarazo tarrega

fotografia embaras tarrega

Aquests són els moments més dolços de la teva vida. I vols passar per ells sense guardar-los?
Moltes vegades pensem a fer-nos fotos d’embaràs però no ens trobem gaire bé, pensem que no estem guapes, que és una ximpleria fer-se fotos de la panxa. Res més lluny de la realitat. La fotografia d’embaràs dóna moltes satisfaccions. És un temps en què el cos de la dona pateix uns canvis molt característics, i molt especials, i val molt la pena poder guardar-los en forma de fotografies.
A algunes parelles els hi agrada recollir els canvis segons es van produint, i per això es fan sessions fotogràfiques de seguiment d’embaràs. Unes altres, en canvi, prefereixen un reportatge de fotos d’embaràs en el moment en què estan més pròxims a conèixer al nou membre de la família.
En el que coincideixen totes les parelles és en què totes elles s’alegren d’haver immortalitzat aquesta etapa.

Quan?:

El millor moment per fer les sessions de fotografia d’embaràs és entre la setmana 30 i la 33, quan encara et sents lleugera, et trobes bé, i la panxeta ja es nota del tot. De totes maneres, es poden fer sempre que ho vulguis. N’he fet el dia abans del part, i han quedat precioses!!!

Com?:

Volem unes fotografies d’embaràs el més natural i familiar possible, així que, si ho voleu, participarà la futura mare, el pare i els germans quan hi ha.
Les fotos d’embaràs es poden fer amb vestuari vostre, o podem jugar amb tuls, teles i camisoles que tinc jo a l’estudi fotogràfic a Tàrrega.

A on?:

Podem fer sessions a l’estudi o a l’exterior. Tot està obert perquè tu em diguis el que et ve de gust i jo intenti ajustar-me al que em demanes. Això si, segur que no oblidaràs mai aquests moments. Podem fer canvis de vestuari, podem combinar estudi i exterior… Imagina el que vulguis i ho farem!

No deixis que passi l’embaràs sense fer-te fotos. Després, quan ja hagi passat tot, no podràs tornar enrere!

I què més?

L’embaràs és una època preciosa, ja us ho he dit. Passa rapidíssim, tot i que quan hi ets, sembla que no acabi mai!
Però el més important de l’embaràs és el que vindrà després. La vostra família augmenta, i neix un nou membre a qui estimareu i cuidareu per sempre.
I aquest nou membre, aquest bebè que tindreu en braços, també creixerà molt de pressa. I el millor per conservar aquests moments és fer-li una sessió de fotos de bebès acabats de néixer, nounats o newborn. Segueix l’enllaç a la pàgina d’informació de les sessions de bebès, i no t’ho pensis gaire… tinc paquets especials per les sessions embaràs + bebè. fotografia embaras tarrega

foto embarazo tarrega