L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Sessions de fotos infantils

fotografia infantil tarrega

El temps passa tan de pressa, que de seguida els nostres nens, els nostres nadons, ja s’han fet grans. Quan volem adonar-nos, ja van a l’institut i ens demanen diners per sortir amb els amics.
I si, tenim mil fotos fetes amb el mòbil, mogudes, massa fosques o massa clares. Però cap suficient per ensenyar i remirar al cap dels anys. I menys, per posar en un marc o ampliar per la paret.
Fer fotos als nens contractant un professional farà que, si més no, les fotos dels teus fills en el seu primer aniversari, quan fan 5 anys, o simplement perquè sí, les remireu i les recordeu sempre.
Les sessions infantils es poden realitzar al meu estudi, a l’exterior, o ambdues coses. En tot moment el més important és que el nen o nena s’ho passi molt bé. Així les fotos reflectiran el moment especial pel qual passeu, l’alegria de viure que tenen quan són petits, o com són d’entremaliats. Fotografia infantil Tarrega

fotos nens tarrega

Com?

Seran fotos naturals, on intento trobar l’essència de cada nen. Evidentment, depenent de cada edat, preparo les coses de manera diferent. El més habitual és que vosaltres us encarregueu del vestuari (aquí us dono alguns tips i consells), però jo disposo de complements i detalls que faran més completa la sessió.

També és important que participeu els pares d’alguna manera. No sempre quedem bé als “selfies” que ens fem amb el mòbil, i una sessió professional de fotos és un bon moment per fer-vos aquella foto de família que sempre desitgeu i no acabeu de tenir mai.

El més important per a mi és que ells, tinguin l’edat que tinguin i vinguin en les circumstàncies que vinguin, recordin el seu pas per davant de la meva càmera amb alegria… i ganes de tornar!!

Si el que vols és una sessió dels teus fills per felicitar el Nadal, hi ha una pàgina especial per aquestes sessions.

Si no hi ha la informació, pots deixar-me el teu mail a la mateixa pàgina i t'avisaré quan la tingui

sesio foto nens tarrega

Quan?

Quan vulgueu. No hi ha ni mínim ni màxim d’edat. Evidentment, no és el mateix fer fotos a un bebè de dos mesos, que ni tan sols aixeca el cap, que a un nen o nena de tres anys, amb el que és pot interactuar millor. Però sempre podem fer fotos… Perquè no?

Sempre serà un bon moment per a fer-los fotos.

Normalment, abans de fer l’any, hi han aquestes etapes molt marcades:

3-4 mesos: Quan el bebè comença a alçar el cap, fixar la vista i a interactuar realment. Són sessions curtetes, ja que el bebè es cansa aviat, i alternem alguna foto del bebè sol amb alguna amb els pares.

8-9 mesos: El bebè ja s’asseu sol! És un moment important, deixant de banda que és molt fàcil fer-los-hi fotos en aquesta etapa. Encara no gategen, però s’estan sentadets! Queden sessions molt completes i molt boniques. fotografia infantil tarrega

1 any: El primer aniversari!!! Podem fer sessions smash de cake (o aixafar el pastís), o sessions més clàssiques sense pastís. Un any s’ha de celebrar!!!!!

sesio foto nens tarrega

A on?

Les sessions de fotos infantils les podem realitzar al meu estudi de fotografia de Tàrrega. A l’estudi tinc tot el necessari per poder tirar endavant una sessió de fotos infantil de la millor manera. Complements, joguines… tot el que t’imaginis per la vostra sessió de fotos pot fer-se realitat al meu estudi.

Estudi, exterior... tu decideixes!

Si el temps ho permet, també es poden fer sessions de fotos infantils a l’exterior. Tenim molts camps pels voltants  i indrets per trobar una llum adient i deixar que els nens gaudeixin de l’aire lliure mentre formem els records que tindran quan creixin.

Demana'm informació

T'explicaré amb detall tot el que et put oferir

Demana'm informació

T'explicaré amb detall tot el que et put oferir