L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Promoció sessió nounat i embaràs

Previos Post

Aquests darrers mesos han estat molt difícils per tots. Pels que ens hem quedat a casa sense sortir, pels que han hagut d’anar a treballar, pels que han tingut parents malalts, i pels que han passat també la malaltia.

Però per fi, podem dir que, tot i que haurem de conviure durant un temps amb mascaretes i gel hidroalcòholic, que tot això ha quedat enrere!

I per celebrar-ho, engego una promoció: Si reserves una sessió de nounat durant aquest mes de juliol, et regalo les fotos d’embaràs!

blank

Les sessions de nounat són una passada. Són difícils, perquè seguim el ritme del nadó en tot moment, i a vegades no m’ho posen fàcil. Però el resultat paga la pena!

Si ja has decidit que faràs aquest tipus de sessió al teu bebè quan neixi, no t’esperis a contactar amb mi. Pensa que no cal que el teu nadó neixi durant el juliol. Si estàs embarassada, i vols gaudir d’unes fotos d’embaràs que faran que no ho oblidis mai, només has de fer la reserva durant aquest mes de juliol. Pel preu d’una sessió, t’emportes el pack complet!

blank

Per gaudir de la promoció, simplement has de cumplir aquests requisits: la sessió d’embaràs es realitzarà de dilluns a divendres, i haureu de signar l’autorització per publicar en xarxes.

blank

Envia’m un mail a sara@instantfotografia.com, i t’acabo de donar els detalls perquè gaudexis d’aquesta promoció. No ho deixis passar, i aprofita!!!

Previos Post Share Post :

More Posts