L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

qui sóc jo?

Jo sóc la Sara. Visc a Tàrrega amb el meu home, que l’adoro, i els meus dos fills, la Berta i l’Aran, que m’estimo amb bogeria. Sempre m’ha agradat la fotografia, però és des de que van nèixer, que em vaig retrobar amb ella. I quan vaig tenir l’Aran vaig començar a formar-me per perfeccionar la meva tècnica. Sara Lagunas fotografa

Des de que van nèixer els meus fills, me n’adono de que el temps pasa molt ràpid, i que a vegades, amb el tràfec del dia a dia, no li donem atenció a les coses que realment són importants. Les primeres vegades se’ns escapen de les mans, els somriures o el moment tant bonic que estem vivint.

Una forma de conservar aquestes sensacions és en forma de fotografies. Podem retenir els somriures, el carinyo, la diversió… i recuperar-les quan vulguem, encara que passin els anys. Sara Lagunas fotografa

Jo us puc ajudar a guardar aquests instants en una caixeta, i que pogueu gaudir del vostre present quan i on vulgueu. La meva feina m’encanta. M’agrada saber que d’aquí a uns anys mirareu les vostres fotografies i us alegrareu d’haver-me escollit.

M’agraden les fotos on podem guardar sempre aquell moment de joia, aquella mirada d’amor, aquell instant irrepetible. M’agraden les fotografies que ens expliquin alguna cosa, i això és el que intento cada vegada que faig “click” Sara Lagunas fotografa

Vols saber el que faig?

L'estudi

El meu estudi de fotografia està a Tàrrega. El tinc a sota de casa meva, així que em resulta molt fàcil adaptar-me als horaris dels meus clients. I sempre tinc un peu dins, ja que quan tinc una estona lliure, puc baixar a provar coses noves, practicar amb la il·luminació o simplement, reorganitzant el meu attrezzo, les mostres…

És petit, però suficient i molt versàtil. Aquí estaràs molt a gust!

Els meus projectes

Sóc una persona amb moltes inquietuds. Tinc moltes ganes d’aprendre coses noves, d’anar escalant en la meva feina i en les meves aficions.  Si no tinc cap objectiu a mig-llarg termini, sempre sembla que em falta alguna cosa.

És per això que al llarg de la meva vida he fet diferents projectes fotogràfics. Alguns d’ells, amb intenció d’aprendre, i uns altres simplement per entreteniment. Aquests són alguns d’ells:

ARBRES DE FERRO

Aquest projecte fotográfic versa sobre l’impacte que tenen les torres d’alta tensió en el paisatge.

M’agrada la natura, i gaudir del paisaje que aquesta ens mostra. L’abundància d’aquestes torres elèctriques distorsionen aquesta imatge, però ens hem acostumat tant a la seva presència que, o no les veiem, o les hem interioritzat com a una part del nostre entorn.

Aquest projecte pretén fer reflexionar respecte al que estem fent amb la natura, destruint-la i modificant-la a la nostra conveniència. I fer pensar en el llegat que estem deixant als nostres fills i a les generacions futures.

Per aprendre no hi ha res millor que fixar-se en els grans, i això és el que vaig fer. Vaig escollir les fotos de 12 fotògrafs importants (un per cada mes de l’any) que vaig considerar per representar-les el més fidelment possible. Els fotògrafs van ser:

Dmitry Ageev, Francesca Woodmann, Sarah Moon, Phillippe Halsmann, Isabel Muñoz, Toni Catany, Richard Avedon, Andreas Gursky, Ralph Gibson, Vivian MaierHelmut Newton i Jordi Gual

12 citas con fotógrafos

Aquesta web utilitza Cookies. Pots veure-la aquí.    Veure Política de cookies