L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

SESSIONS DE NADAL

Perquè fer una sessió de fotos de Nadal?

Les sessions de Nadal són dels nens!

El Nadal significa dies d’alegria i il·lusió, on tot és màgia! Hi ha per tot arreu! A la decoració dels carrers, de les botigues. Les llums de casa nostra i recordar donar-li menjar al Tió. Mirar els anuncis de la tele buscant el regal estrella de cada any. I les sessions de fotos ens ajuden a retenir a la nostra memòria aquesta màgia i aquesta il·lusió, abans no desaparegui!

blank
Perquè triar-me a mi per fer les fotos de Nadal?
blank

Des de ben petita m’encanta el Nadal. No he perdut la il·lusió d’aquestes festes, i les visc com si tingués cinc anys.
Quan van néixer els meus fills, la foto de Nadal a casa meva era imprescindible, i ho ha continuat sent pels meus clients també.
Treballo moltíssim perquè tingueu els millors records possibles del Nadal, i que d’aquí a uns anys pugueu gaudir d’ells!

Com són les sessions de Nadal?

Són sessions curtetes, de mitja hora de durada aproximadament. Sempre prioritzo que els nens estiguin contents i s’ho passin bé. Així les fotos vindran soles!
Cada any és especial, i és per això que cada temporada penso en nous escenaris diferents. Intento mirar al meu interior i trobar el significat del Nadal per poder representar-lo a les fotos.
Així que quan arribeu, els nens entren a l’estudi que està ple de màgia i alegria, i mentre ells s’ho passen “pipa” jo puc anar fent fotos pràcticament sense que se n’adonin!
Evidentment, sempre hi ha un espai pels pares. Trobo gairebé imprescindible que tota la família tingui un record tots junts!

sesion fotos navidad
Exemples de com podrien ser les teves fotos de Nadal
DE VERITAT ET VOLS QUEDAR SENSE FOTOS COM AQUESTES?
Preguntes sobre les sessions de Nadal

Quan comences a fer les sessions?

Encara que sembli molt aviat, començaré el 13 d’Octubre. Així, ho tindrem tot preparat per abans de Nadal, no haurem de córrer. A més a més, enguany poden haver-hi moltes situacions que facin que hàgim de moure les sessions de data (quarantenes, i altres.) així que com abans comencem, millor!

Fins quan les fas?

Les últimes sessions les faré el 24 de novembre. S’ha de tenir en compte que els paquets que ofereixo tenen diferents productes, i els meus proveïdors necessiten temps per produir-los i enviar-me’ls.

Si per les raons que siguin s’ha de fer alguna sessió després del dia 24, probablement només incloguin les fotos en format digital.

A on les fas?

Les sessions de Nadal es faran, com empre, al meu estudi a Tàrrega. Si volguessis Sessions de Nadal a l’exterior, truca’m, que en podem parlar!

Tinc que portar roba?

Depèn de l’edat dels teus fills. Si tenen menys d’un any, o són nounats, no cal. Jo tinc aquí tot el que puguem necessitar. Evidentment, després de cada us la rento i desinfecto, tot està sota control!

En canvi, si tenen més d’un any, l’haureu de portar vosaltres la roba. Però no t’amoïnis. Quan tinguis feta la reserva, t’enviaré una guia amb tot el que has de fer, que inclou uns consells de vestuari.

Com faig la reserva?

El dia 10 d’Octubre s’obre l’agenda a tothom que ho vulgui. Abans, ha estat oberta pels subscriptors a les llistes. Tens habilitada una plataforma per poder fer les reserves on-line. Allà veuràs les dates que tinc lliures i podràs escollir el dia i l’hora que et vagi millor. Per fer efectiva la reserva, hauràs de fer un pagament de 30 €, que serà descomptat del preu de la sessió que escollis. Però no cal que la triis ara. Pots fer-ho un cop aquí, ja que veuràs mostres de tots els productes que s’inclouen i triaras millor!
El pagament es podrà fer a través de PayPal, però si ho prefereixes, posa’t en contacte amb mi i ho podem fer per Bizum.

MELCIOR

69 €

Sessions de Nadal a Tàrrega

5 fotos digitals

1 postal digital

8 postals impreses 15×15

GASPAR

89 €

sessions fotos Nadal Tarrega

10 fotos digitals

1 postal digital

8 postals 15×20 fine art o 8 targetons

o

1 foto pal o 1 foto triangle

BALTASAR

169 €

blank

12 fotos digitals

1 postal digital

8 postals 15×20 fine art o 8 targetons o 1 estrella de fusta

1 foto pal o 1 foto triangle

1 àlbum

Contacta amb mi

He intentat resoldre tots els dubtes que et podien sorgir, però si et queda alguna pregunta per fer, contacta amb mi per telèfon o envia’m un mail. Et respondré al més aviat possible.
Només atenc a l’estudi amb cita prèvia.