blank
L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Vestuari per sessions d’embaràs

Ara que ja t’has decidit a fer-te una sessió de fotos durant el teu embaràs, sorgeix un dubte: Quina roba em poso?
No t’amoïnis en excés per això. Ara et donaré unes senzilles pautes per escollir el vestuari per sessions d’embaràs, i ja veuràs que no hauràs d’anar a comprar res, i a les fotos et veuràs a tu mateixa. Perquè crec que això és el més important.

Pautes bàsiques per a tot tipus de sessions

embaràs tarrega
  • No et disfrassis. Has de venir còmoda, i tal com ets. No serveix de res que et mudis com no ho fas mai. Després, no et reconeixeras quan veieu les fotos.
  • Per venir a la sessió, procura no portar roba que et deixi marca a la panxa. Farem fotos on es veurà, i no queda bonic. També estaría bé que te la hidratessis una mica, així lluirà més sana i bonica!
blank
  • Tria la roba més bàsica possible. El millor és recòrrer a peces de roba intemporal, sense modes. No volem que d’aquí a uns anys només et fixis en la roba que portes posada i no en el que sentíes, o com éres.
  • Millor que la roba sigui de colors llisos, sòlids. Els estampats petits o ratlles fines, poden fer un efecte òptic a les fotos que es diu “moiré”, i no és agradable a la vista. Els estampats grans, o lletres a les samarretes, desvien l’atenció i fan que vosaltres passeu a un segon pla.

Al gra….

fotografia embarazo tarrega
  • Un bon punt de partida és començar desde el més senzill: uns texans (però no els d’embarassada, sino uns que deixin tota la panxa al descobert, encara que no puguis cordar-te’ls. I per sobre, un jersei finet de coll alt, o de pic… però que no sigui d’embarassada, així no taparan completament la panxeta.
  • Porta roba interior negra, senzilleta, una calceta básica o un culotte, i podrem fer fotos més artístiques si et ve de gust. Porta també un sostenidor de color carn si en tens. Tinc teles i vestits que si t’agraden, podrem fer servir i així evitarem problemas de transparències.
blank
  • Una peça canyera, tipus biker, o una jaqueta texana, amb només el sostenidor a sota pot quedar molt divertit i transgresor.
  • Amb unes malles i un top podem fer fotos molt intimes i especials.

Respecte al maquillatge i pentinat, el més natural possible és perfecte. Si vols anar a la perruqueria, el cabell deixat anar, amb una mica d’onda és genial! I el maquillatge, subtil i natural, sobretot als ulls. Massa maquillatge pot ser problemàtic amb les llums de l’estudi.

Bé, això és tot. El resum de tot plegat, per ser la millor en escollir vestuari per sessions d’embaràs: naturalitat, elements bàsics i moltes ganes. Amb això, l’èxit de la sessió està assegurat.

Si et queda cap dubte, pots posar-te en contacte amb mi i intentaré resoldre-ho! També pots donar-li un cop d’ull aquest tauler de Pinterest, on trobaràs inspiració

Fins aviat!

Share Post :

More Posts