L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

reportatges de comunió a Tàrrega

fotografia comunio tarrega

Fer la Primera Comunió és quelcom molt important a la vida dels teus fills. No tan sols pel cantó religiós, que també, sinó perquè es pot considerar que deixa enrere la infantesa per començar una vida pre-adolescent.

S’han de preparar moltes coses: el vestit, els complements, els accessoris, les fotos de comunió … I ells comencen a formar part activa de tots aquests preparatius.

I si, després del temps que emprem per tenir-ho tot llest, arriba el dia i se’ns acaba en un tancar i obrir d’ulls. És per això que la feina del fotògraf és realment molt important. Perquè els records en forma de fotografies siguin el més real, bonic i emotiu que puguin ser.

La meva feina m’encanta!!M’agrada saber que d’aquí a uns anys miraràs les vostres fotografies i t’alegraràs d’haver-me escollit. fotografia comunio tarrega

Demana'm informació

EXPLICA'M EL QUE VOLS, I ET DIC COM HO FEM!!

Quan?

Les fotos per recordar la Primera Comunió les podem fer un temps abans, tan a l’estudi com a l’exterior, o ambdues coses.. Així aprofitarem per fer els recordatoris per lliurar als convidats, per regalar als avis i fins i tot per decorar la taula o la sala on feu el convit.  També podem fer un àlbum, que podeu mostrar als vostres convidats… o no !

Les fotos també les podem fer el mateix dia de la Primera Comunió. En aquest cas, quedem una estona abans i fem algunes fotos relaxades, mentre us vestiu i us arregleu o mentre aneu cap a l’esglèsia. Farem les fotos durant la cerimònia, i després les fotografies amb la família, i algunes al lloc on feu el convit. fotografia comunio tarrega

I per últim, també les podem fer un cop hagi passat el dia. Ja no patim pel vestit, ni pels complements… Estem més relaxats i les fotos poden er un bon record d’aquests dies!

sessions fotos comunio
sessions fotos comunio

Com?

Podem fer sessions de fotografia de comunió a l’estudi. Són fotos pausades, posades i tranquil·les, on m’agrada trobar el caràcter del nen o la nena, i que quedi totalment reflectit a les fotos. Un nen seriós sortirà seriós a les fotos. Una nena riallera, no pararà de riure. I si és un nen tímid, intentaré que perdi aquella timidesa i es mostri com realment és.

En estar la llum molt controlada, es poden fotografiar molt bé els detalls dels vestits, fer fotos de família, etc. I si decidiu fer una sessió combinada entre fotos d’estudi i exterior, també serveixen per trencar el gel.

A l’estudi, la llum i els detalls estan molt cuidats, igual que sóc molt curosa amb el lliurament de les fotos, dels àlbums i de qualsevol complement que vulgueu.

A l'estudi i a l'exterior, o ambdues coses

Podem fer sessions de fotografia de comunió a l’exterior. Són fotografies en les quals juguem amb la llum natural, generalment la del capvespre. A l’exterior és on traiem el nostre esperit juganer, i intentem que les fotografies siguin el més espontani possible. fotografia comunio tarrega

Normalment la sessió fotogràfica d’exterior és la cirereta del dia! La major part de les famílies trien fer primer una sessió d’estudi, i després rematar amb una d’exterior. Els àlbums són molt més complets, i es gaudeix més de l’esdeveniment.

sessions fotos comunio

Demana'm informació

EXPLICA'M EL QUE VOLS, I ET DIC COM HO FEM!!

fotograf tarrega comunio

I la celebració?

Si ho desitges, també puc anar a la celebració de l’Eucaristia. Realitzo un reportatge molt complet, on comencem a casa vostra, aprofitant els últims retocs al vestuari, i els moments previs, on encara esteu tranquils i no hi ha massa gent.

Després us acompanyo a l’església, on guardarem per sempre els moments més importants de la cerimònia. Un cop acabada, podem fer les fotos familiars, ja que és el moment on tothom les espera, i és més fàcil organitzar-ho.

També és possible anar al restaurant, o on feu el convit, per fer algunes fotos de la decoració, de l’ambient… Després ja marxo, per deixar-vos gaudir en companyia dels vostres!!!

I si no faig la comunió?

Si el teu fill o filla no fa la comunió, no passa res! Evidentment, les fotos de la celebració seran inexistents, però els nou o deu anys és una bona edat per fer un reportatge com aquest. Perquè només ho fem si existeix la celebració cristiana??

Fem fora els costums de sobre, i gaudiu d’un reportatge fotogràfic complet dels últims dies d’infantesa abans d’endinsar-nos en la preadolescència!

I si ho prefereixes, consulta les sessions infantils, potser t’encaixa més en el que busques.

Demana'm informació

EXPLICA'M EL QUE VOLS, I ET DIC COM HO FEM!!

Aquesta web utilitza Cookies. Pots veure-la aquí.    Veure Política de cookies