L INSTANT FOTOGRAFIA L INSTANT FOTOGRAFIA

Sessions smash cake. Què són?

T’has preguntat què són les sessions Smash Cake? Has vist mai fotos de bebès menjant pastís en un decorat de festa?
Smash Cake significa literalment “aixafar el pastís” i aquestes sessions consten d’això precisament. Normalment a l’any el pediatre permet menjar una mica de sucre. És per això que immortalitzem la primera presa de contacte entre el bebè i un pastís dolç. 
Tots els bebès reaccionen de manera molt diferent: alguns es llancen sobre el pastís, uns altres ni el toquen… però tots, sense excepció, queden empastifats de nata, mantega o el que porti el pastís!
El que si és cert en totes les sessions, és que queden unes fotos molt vistoses i divertides, que moltes vegades s’utilitzen per fer recordatoris de la primera festa d’aniversari, o simplement per tenir un record fantàstic.

sessio smash cake

El pastís acostuma a ser de crema, o de mantega, amb colorant perquè ressalti el color quan el nen o nena se’l mengi o l’agafi amb les mans. Això si, sempre s’han de vigilar els ingredients, per evitar problemes amb al·lèrgies o intoleràncies.

sessio smash cake

Durant aquestes sessions, el bebè es tacarà… i molt!! És per això que habitualment el vestuari són calcetes per tapar el bolquer, pantalons o culotes… El més fàcil és deixar-los despulladets de cintura cap amunt. O si no, posar-li algun conjuntet que no us faci res que s’embruti!

sessio smash cake

Els decorats d’aquestes sessions també acostumen a ser molt festius. Es pot escollir un color, un tema… el que sigui per fer molt alegre i divertida la sessió.

Així que ja saps. Si vols unes fotos ben boniques pel primer aniversari del teu fill, parla amb mi! Triem colors, decorats, pastís, i vestuari! I a gaudir!!!

I si no t’agrada emburtar-te, no t’amoinis. Informa’t de les sessions infantils.

Share Post :

More Posts

Aquesta web utilitza Cookies. Pots veure-la aquí.    Veure Política de cookies